TRÅKIGT!

Jag har tråkigt!!!!!! Så tråkigt!!!!! Jag vill... jag vet inte! Vissa dagar i skolan eller nåt vill jag skriva något viktigt men när jag sitter här så NÄ! Och sen vill jag inte skriva om min dag för gissa vad!? JAG HAR INGEN VÄLLÄST BLOGG SOM MÅSTE GÅ PÅ MODESAK VARJE DAG!! Jag har inte en massa pengar att köpa klädder! JAG MÅSTE JOBB FÖR ATT TJÄNA PENGAR!! Jag är en normal tjej som bloggar som har ingen talang för att skriva, rita och fota! Jag kan inget annat än att snacka en massa skit! Mitt liv är så intressant!

HAHAH känns som att jag PISSAR på allas bloggar nu men ni alla ska veta att jag tycket folk som är framgångsrika och har as bra bloggar är GRYMA! Ni förgyllar min dag. eller nåt? ;)

Nu har ni kanske fattat att jag inte skriver om mitt liv för det suger! Nu är jag ingen som inte tycker om mig själv och sånt piss jag tycker väldigt mycket om mitt liv och jag ska lyckas i livet så, men jag tycker bara att det finns sjukt många bloggar som är om ens liv och de är INTE intressanta. För jag var inte där när detta hände, jag känner inte denna personen och jag BRYR MIG INTE! Men jag läser alltid folks bloggar men de jag läser har en rolig personlighet eller en as ball stil.
HAHAHA

Mina åskiter

xoxo Matilda

Kär?!



Är det bara jag som älskar Glee och älskar denna manen?!
Han är så snygg och är en liten elak kille :D Man vill bara ha honom i sina armar!!!! eller han ska ha en i ens amar ;).

Idag är det då söndag och just nu sitter jag i pyjamas och lagar mat. Kyckling och potatis..Efter det ska jag träna med micka. Det är skönt o träna det känns så skönt efter. Vissa dagar, andra dagar vill jag lägga mig i soffan kolla på gossip girls eller Glee och käka OSTBÅGAR! älskar OSTBÅGAR!!!


Älskar Ost!

Helgen var rolig och jag gjorde något som jag aldrig har gjort, jag matilda göslade...!! Det var något nytt!!! Men nu ska jag ta på mig träningsklädder och käka mat.

Skola

Är i skolan och har rast. Det är HÄRLIGT! men jag orkar inte röra på mig så det blir datan. Kollar runt på lite sider och jag undrar? varför handlar nästan allt om Paradis Hotell? för det första, vad går det ut på?! Att få klamydia snabbast?! Det står mest om det än händelsen i Haiti! Det är ALLTID SÅ! folk bryr sig mer om ytliga saker än saker som är sorligt. Kan det vara för att vi alla på denna jorden är ytliga? Kan det vara att vi inte vill tänkna på det för det är så sorligt? Jag själv gör inget åt Haiti men vad kan jag göra? Man vet ju inte om pengarna kommer fram och de som försöker hjälpa tvingas bara tillbaka ifrån Haiti för att det är för våldsamt i haiti. Tråkigt tråkigt. Det ända jag kan göra är att vara snäll mot de i min närhet. För GUD vad folk är ytliga!! Jag tycker inte alls att se ner på folk som har fötts som de är. Det finns många som födds med en konstig näsa, konstiga ögon eller ja ni vet. Folk bara snackar en hel jävla massa skit! VA DEN DU VILL!!

Nu till något lite trevligare mitt liv ;)
Ska snart "shoppa" mat med das girls!! Kulkul, vi ska vara hemma hos min farmor och bara göra det vi brukar göra. Inget! Sen på lördag ska jag till Caroline i Lödde, DET var länge sedan! Familjevän :D

xoxo Matilda

.



Här har ni den

Insnöad

Idag är man då hemma. Skönt!! Livet går en aningen bättre, med känslorna för denna perosnen. Jag klarar mig...

Sitter och kollar på Teyler Swift. GUD vad söt hon är! Så gullig. Jag är inte JÄTTE intreserad av hennes msikstil men det var hennes musik jag lyssnade på när min gammelfarmor gick bort, det var den låten som fick mig att gå vidare.. jag ska fixa fram hennes låt sen. Tänk att vissa låtar kan få en att ta mod, må bättre och må mycket mycket sämre. Det är sjukt! Låtar som jag lyssnar mest på nu och som får mig att känna mig mig, Matilda är:

Jet- are you gonna be my girl
Jet- move on

Det är inte texten utan det andra. Vilka låtar gör så att ni känner er bättre?

xoxo Matilda :)

BROKEN

Jag är sönder.. Så sönder. Försöker glömma och jag tror jag har glömt dig. Dagarna funkar men kvällarna är värst. Ner man ser att du finns blir jag helt KNAS! hatar detta.. Är JÄVLIGT arg på dig men samtidigt vill jag ha dig här framför mig. Din vänskap betyde allt för mig. Jag kunde nöja mig med att ha dig på avstånd. Bara jag får ha dig nära... Jag försöker svartmåla dig så att alla fattar. Men de gör de inte. De fattar inte hur vi hade det.. de förstår inte. De försöker men det går inte.. Hur fan ska jag kunna gå vidare?! De jag vill är.. jag vet inte längre.. du betede dig som ett svin. de kommer jag aldrig förlåta. JAG KOMMER ALDRIG FÖRLÅTA DIG. Aldrig.. aldrig. Mitt hjärta svek och jag undrar om jag fortfarande har något. de tror jag inte längre. Allt är så tomt. Jag kommer aldrig förlåta dig. för de jag känner är hemskt! Du svek mig, du sa att jag var din bästa kompis, och att jag var den ända nära kompisen. Men så fel du hade. jag var bara en leksak i ditt meningslösa spel.

Jag är ledsen, jag är trött på detta.
Ingen, INGEN ska någonsin såra mig som du sårade mig...
...jag hatar dig..

RSS 2.0