16ÅR!







Bilderna. Vi bjuder på dessa bilderna ;)

Tisdag

SORRY SORRY! Jag har varit lite deppig på sista tiden... Att man inte räcker till, till då vännerna :( menmen det löste nog sig. Sen vill jag byta kläddstil. För jag har ingen och jag vill klä mig som kenza och alla de :( Så.. Jag inskaffa en ny garderob ;). Och det har jag gjort. En stor garderob med många fack och kläddhängare :) JADÅÅ! Men nu är det nog bättre. Just nu har jag precis ätit och hållt på med Farmeville ;) Hehe tycker det är ganska tråkigt menmen. 
 
Men just det! Jag har ju fyllt år. (Kommer lite bilder på kvällen snart) Vi var här hemma hos med med DAS GIRLZ!shit kul var det! Vi dansde, skrek, sjöng och gjorde Högestad HÖGLJUD. Det har nog inte varit så högt här på många år! OJOJOOJ. Fick massa fint. Nagelack från Sallt Hansson, STRUMPER av emma :) och mycket pengar och godis. De sa att jag skulle bli fet, gifta mig rikt och få 10barn.. JAA! Så det var min helg i stora drag :)

Idag: Idag var det då skola. Mådde JÄTTE dåligt så mamma kom o hämta mig. Darför kunde jag inte svara på dinna sms emma! Sen här hemma blev det rester. Satt och vräkte i mig allt godis man fick + det som blev över. BRA MATILDA! när man mår som sämst i livet ska man F*N då gå o bli FET! jaa! Men snart ska jag börja PLUGGA. Engelska tills imorgon+ matten som jag då hoppade över. Typ 30 matte uppgifter för vi har matte 3h i sträck! JA!
Det var då min dag i "stora drag" 

XOXO Matilda!

Tisdag

Trötta trötta TISDAG! Inte konstigt jag hatar alla veckodagarna jag fyller år ju snart och man lägtar ju ;) Men imorgon blir det malmö. KUL!! Vet inte vad jag ska skriva menmen... Ja dagen, ja skola. Slutade tidigt sen HEM! kollar nu på tv o jag SKA städa. Måste osså komma på vad jag har för läxa tills imorgon. Ingen aning :( Memen
Ni får ha det så bra

xoxo Matilda

Måndag

Andra gången jag skriver detta. Det förra bara la av!! F*N!! Ja som sagt Måndag idag. Veckans värsta dag. HATAR måndagar. Det är denna dagen som jag känner mig mest värdelös.  :( HATAR!! Fast denna måndagen var nog ok. Skola ju.. Svenska A och datakunskap. Kulkul. Men datakunskap var drygt. Skulle skriva om word som vi sen ska ha prov om. :( finns så mycket skit om det. :(. Sen maten, och den är alltid okej för vi äter god mat :) HEHEH. Senare idag skulle ju jag o emma gå men det blev fika med ALLA istället. Men det var kul :) Snackade om allt. GUD vad det har hänt mycket saker. Kärlek, vänner ja allt! OJ. Känner mig lite efter :) Men sorry alla mina vänner. Att gå på en skola där ingen av mina bästisar går på är nog det bästa jag har gjort i hella mit liv. För nu har jag fokus på alla mina skolämnen och blir bara smaratre ;) Innan trodde jag att alla gjorde det till mig men nu ja nu gör jag det själv och det blir bara bättre TACK! 
 
Här är lite låtar som får mig att känna mig bättre :)
Xoxo Matilda


Måndag

En liten morgonlåt :)

James Blunt

Eller denna:

Söndag

Hejhej


Söndag idag och helgen har varit intresant. Liten förfest innan the party! Hehe :) Blir inte så jätte stor fest på lördag en mer fest där alla är litte för roliga :) Men det gillas. I helgen har vi varit på IKEA. Har kollat på garderob till mitt rumm. Behöver en. Den jag har nu är för liten. Ni vet tjejer med klädder. INGEN LITE GARDEROB behövs då. Ganska kul. Jag håller på att göra en lista över saker som jag MÅSTE göra innan jag dör. Fick tipset av THE BACKETLIST. tror den filmen stavas så. En jätte bra film måstes se. Iallafall på den listan ska där stå att krypa igenom ett hål som de har på IKEA. Ni vet på barnavdelningen är där en massa hål till andra rumm. De hade tagit bort dom när vi va där men hade ett litet hål någon annans stan. Jag och Oscar gjorde det i helgen. Så då är de avklarat. Bara bada i vinter kvar och en massa andra grejer. Efter IKEA blev det Stadium i malmö. Köpte mig en skidjacka till Åre. KULKUL! sen blev det EMMA! hahah. Vi hade skit kul. Kollade på film gick en runda och lite sånna saker som vi brukar göra XD. Idag har jag hjälpt till hos farmor och farfar med ett stall. DRYGT men måste för jag har fått massa pengar på aktier ifrån de och sånt. Så tror inte att jag är gulligull tjejen som får allt jag peckar på. NÄNÄ jag måste jobba för alla pengar jag får. Det tycker faktist jag är bra för då lär jag mig mer. Så tack mamma och Pappa ;). Just nu sitter jag här och ska kolla på en film RENO 911 heter den. Men undertiden kan ni ju lyssna på en låt som har fastant på hjärnan.


Fredag

Mysiga bästa FREDAG!! Vad har då matilda gjort idag? Jo hon har varit i skolan till 11.15 och sen sprang jag :) Var kul men det var precis efter maten så jag mådde skit! Efter det kom mamma och hämtade mig o vi körde och köpte saker på ÖB. Shampoo och sånt :) Efter det körde vi hem och städade :( eller hon städade jag satt o kollade i EFs katolog för ett skol år i USA. Funderar att åka till USA. Sen efter det var det dax att åka till Ystad. Träffade Emma och Erika vi satt och käkade pommes Nora min lilla syster var osckså med. Sen gick vi runder och ja gjorde inget så kul. Sen hem. Nu sitter man och väntar på GOD mat! Mat är nog min bästa vän :)

xoxo Matilda


Torsdag

Ja då är det Torsdag. SKÖÖNT! imorgon fredag och då funderar jag på att SPRINGA. Ja ni hörde rätt. Matilda SPRINGA! Jaa. Vill bli smal ju! Jaa. idag så var det skola. Nja inte så kul. Gympa och natursak. Efter det träffade jag Emma och vi fikade :) KUL! åt min kanelbulle med chocklad och hennes. INTE BRA! får då äta mindre i helgen. Eller måste springa. SPRINGA bilr det! Sitter nu och tittar på Idol. Hoppas att jag får se lite kompisar som jag vet skulle dit när det va.

aja annars inget kul att skriva. SNART FYLLER JAG ÅR!

xoxo Matilda

FÖDELSEDAG

Snart fyller jag år (19/9) någon sm har tips på kläningar?? Vill ha en fin en. en liten wannabe gossip girl kläning.

Fotboll

Jag är verkligen ingen fotbolltjej. Är bra på fotboll, stå i mål och sånt men att titta. Nä tack! Heheh skulle pröva precis nu när det vissas Sverige mot Malta. I pauser började jag titta. Kom in i vardagsrummet och skrek; pucko! Det roliga var att det va pause. Pappa bara tittade på mig och skrattade. HEHE! 0-0 står det och jag hör NAAAAAJ! av pappa och Oscar. Jajaa.. Har alltid varit lite rädd för pappa när han tittar på fotboll. Det är ALLA barn. Han slriker så HÖGT!


xoxo Matilda

Ystad



Om ni har väggarna förbi Ystad och vill bo på ett hotell/lägenhet bara skriv. Pappa äger ett "Hotell". Bra priser och ligger bra till stan, stationen och Coop.

Onsdag

Ny dag, nya tag och nya andetag. Så potiskt! Idag var det en ganska lungn dag :) SKÖNT!! pratade med min mentor och han sa att det skulle gå bra och är jag duktigare så flyttas jag upp. Han sa osså att jag inte var i den "sämsta" gruppen. Men det är ju skit samma. egentligen. Jag kan ju få samma betyg, har ju samma bok men jobbar i normalt tempo. Snart ska jag börja plugga ;). Lika bra att börja plugga varje dag så jag vänjer mig sen nör vi får mer läxor. Min kompis var ledsen idag så man fick stötta. Är faktist ganska bra på det. Vet vad man ska säga. Så om det är något som ni inte vill säga till era kompisar (själv har jag ett sånt problem. vill inte att de ska bli deppiga) så bara SKRIV. Om du vill kan du osså få min msn. Men då måste du först lämna din. Vill ju inte lägga ut den här. Inte för att ALLA kommer adda mig, men jag är bara "vänner" med sånna som jag känner eller vet.
Annars idag träffade jag das shit VÄNNER! kulkul! Vi hade KUL! jag åt godis. Igen! FÖRLÅT EMMA!

xoxo Matilda

hehe..

Ibland är man lite elak. Hehehe eller hur?? En man kom fram till mig nu precis och frågade var Stallet ligger (vi har ett stort stall här i vår lilla by) Jag skulle ju vara snäll och beskrev ju då vägen. Ni tror inte jag beskriver fel?! hahah så jag kollar efter han och ser att han svänger in HELT FEL! Problemet är också att det inte är många folk som bor här så lycka till att hitta någon annan att fråga XD . HAHAHA!! Så jag tar snabbt mina grejer och springer in och gömer mig. HAHAHAH! Grejerna ifrån ogrässet som jag rensade är kvar, jag tror han fatta att jag sprang in XD!! HAHAHAHHA

Men nu sitter man här. Lite lungnare och ska då plugga matte och svenska. Skrev ju innan att jag skulle bli duktig i skolan. Har faktist pratat med pappa om att studa utomlands efter skolan. I USA. ÄLSKAR ju att resa så det blir ju bara kul!

Men som sagt PLUGG
xoxo Matilda


Tisdag

SÅ J*VLA SUR!! Kom förmodligen i den sämsta matte gruppen. Det finns 4 grupper o jag är sämst.
VÅR SKOLA ÄR SÄMST JAG GÅ I DEN SÄMSTA GRUPPEN OCH JAG ÄR SÄMST DÄR. FATTAR NI HUR DÅLIG JAG?! hahah Hata göteborg replik. Nä skolan är inte sämst och jag är nog inte sämst i gruppen men endå. Känner mig så j*vla misslyckad! Jag tåler inte kritik! Det får mig att känna mig sämst. Man får ju aldrig höra bra kritik så... JA! Här har ni världens sämsta varelse. Hon lever i Sverige i Skåne och är sämst i världen. HEJHEJ! Jag kanske överreagerar men va f*n. Jag är inte bra på något. Jag trodde jag var helt okej på matte, men nä. Svenska trodde jag osså att jag va bra på men nääää. Trodde jag var bra på Vollyboll, NÄÄ! VAD ÄR MAN DÅ BRA PÅ?! för alla är ju bra på något. HA HA! Jag tror verkligen inte på sånt skit! Jag menar alla måste inte vara bra på något. Jag bara lever. Det gör jag. Om folk nu är bra på något ja PLUS PÅ DET! JAG LEVER. så är det, men  jag har vänner PLUS PÅ DET! Så trött på folk som springer omkring och är så j*kla smarta på livet. "så här är livet, du är bäst". JAJA... Wellwell Hur många gånger har man hört det? För många gånger. Så alla säg aldrig något som ni inte menar men säg saker som ni riktigt menar och få personen att inse det! Inget j*kvla habbabalubba. (Nytt ord för skit)

xoxo Matilda


JADÅ!

Det blir ÅRE! Så jäkla glad!! Älskar att åka skidor!! Någon annan som gillar detta??

xoxo Matilda


JAG ÄR MED!

Jag är nu med att tävla om veckans blogg på
http://hejdeniise.blogg.se/2009/september/tavling-1.html?_tmp=2de455fb0879a68d1d747df8cd9af7cc33907407

Inte så haj på att länksaken med hoppas att detta funkar :)


ARG

'

Läste precis en artikel om att barn som födds i Indien helst ska vara killar om det skulle va en tjej skulle de förmodligen göra abort. Och sånt har man ju fått höra enda sen man var liten. Jag kommer ihåg att någon berättade för mig att barn som födds i kina helst ska vara killar och om det skulle vara en tjej kunde de få oturen att åka ut i skogen bland vargar och andra faror. HALLO! Vad händer?! Har inte mäniskor insätt att alla är lika värda?? Vi lever i 2000-talet och mycket har hänt. Och jag undrar vem kom på detta från början att killar kan mer än tjejer?? Vi ser ju alla lika dana ut! Killar har två ben, vi med, de har en hjärna, vi med, de har två armar, vi med. Vad är olikt dom?? Förutom könsorganen. Okej de kanske är starkare än oss. Men vad då?? Ska de bära saker hella livet??? Jag är så jäkla trött på allt könsindelningar!! Jag menar redan från barnsben blir man indellade i "grupper" tjejer ska leka med barbie, killar ska leka med bilar. Kan det inte vara okej att barn får leka med allt?? Jag ser pappor som blir helt röda i ögonen när de ser deras söner gå med små docker i händerna. Min lillebror hade rosa nagelak när han var liten och det är värkligen inget fel på honom idag. Han spelar fotboll idag och är hur snäll som helst. Så jag lovar att killar, tjejer blir helt "vanliga" om de får vara precis hur som helst när de är barn.

Lovar att mina barn ska få leka med precis allt!
Vill gärna höra lite komentarer om detta!

Måndag

Idag är det då måndag och jag sitter här och trögar :) Men idag har jag varit JEDDE DUKTIG! Jag har gått GÅTT en mil!! Vi skulle göra det med skolan. FY VAD DRYGT! Men just nu känner jag mig ríktigt duktig. Lite nyttigare :). Jag och Emma har nu lovat oss själva att bli sundare och smalare ;) Vi får se hur det går :) HAHAH. Vi får inte äta godis utan på min födelsedag som är den 19 september!! KOM IHÅG DEN DAGEN! Men snart ska jag plugga för jag ska bli duktig i skolan. För jag har inte så bra betyg i skolan men jag vet att jag kan få bra betyg för jag är inte helt hjärndöd! Så det är mina mål.

Detta med pluggandet går inte så bra :( måste ju börja snart.

.. NU! ska jag börja. Bloggar lite senare

xoxo Matilda!

Oj..

Glömt, eller jag orkade inte. Kommer nog blogga när jag reser och innan. Just nu sitter jag och kollar på Nikelodeon hehe. Nora min syter kollar jag bara sitter här. Annars är det bra med mig. Helgen slut :S Hade skitkul i helgen. I fredags va jag med emma och vi käkade glass, kollade på internet och kollade på Ariel (stavning). Men sen vid 9 blev vi uttråkade och ringde runt. Vi skulle till Lina men fastnade på vägen hemma hos Klara :) KULKUL! sen på lördag va det myskväll hemma hos Micka o det var TREVLIGT. Erika hon KAN skrika hon. HAHA!

Men ja nu ska man ligga här och kolla klart göra klart sig för kvällen ;) och SLAPPA. Imorgon ska vi "springa" en mil men jag går. HEHE! 
 
XOXO Matilda


RSS 2.0